Jump to content

NKD odjeljak, skupina, razred


dhorvat

Preporučene objave

Poštovani,

 

imam poduzeće te tako registrirane djelatnosti i sad me zanima kako imam registrirano pod djelatnostima odjeljak 73 Promidžba (reklama i propaganda) i istraživanje tržišta dal se automatski podrazumijeva da se slobodno bavim svim djelatnostima koje su u tome odjeljku navedene u skupinama i razredima?

 

Zahvaljujem unaprijed na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

U suštini da, jer za određene vrste djelatnosti ( npr. novčarske institucije i sl. ) koje zahtjevaju posebna odobrenja ili uvjete ,sam Trgovčki sud bi vas prilikom registracije tražio takva posebna odobrenja. Međutim valja obratiti pozornost na drugu stvar a to je obavljanje određene djelatnosti u naravi i zadovoljenje određenih propisa koji uvjetuju obavljanje tih djelatnosti a čiju provedbu provode državna službe za inspekcijski nadzor ( karirkiram : registrirali ste čevabđinicu i sud nije ulazio u vaše tehničke tehničke uvjete u kojima pečete čevape ali vam je jedan ponedjeljak banula za to nadležna inspekcija i oprala vas po drugom osnovu, dakle razlikujmo pojmove). lp

uređeno: od Mihek
tehnička pogreška
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija