Jump to content

problemi sa dgu snimkom


vuk vucko

Preporučene objave

..Poštovani..

..malko pojašnjeno pitanje bi pomoglo..

..ako je vaše pitanje "dali su snimci preglednika DGU uklopljeni s kat.česticama i stanje u gruntovnici (Zemljišnoj knjizi) isto", odgovor bi bio, podaci u katastru trebali bi biti jednaki onima u zemljišnim knjigama, međutim u katastru se nalaze podaci o onome tko se nalazi u posjedu zemljišta, ali i ne i podaci o vlasništvu nekretnine..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

gradjevinska dozvola je izdana na cesticu koja se ne poklapa sa cesticom na kojoj je kuca . kuca je izgradjena na temeljima stare obiteljske kuce izgradjene prije 68 tacnije oko 50 godina proslog stoljeca,na cestici na kojoj je kuca se vodi drzava.znaci kuca je postajala vise od 50 godina moji preci su je koristili,sta sad ja mogu uciniti, moguli dobiti to zemljiste?moji su preci su bili ubedjeni da se kuca vodi na jednoj cestici na koju sam dobio i gradjevinsku dozvolu. razlika je neki 50 metara, ako DGU snimak ne laze,dali je bila greska struke ili mojih predaka ja neznam ali da neko zivi i koristi imovinu vise od 50godina a da sada nije njegova sta sad da ja radim.poz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija