Jump to content

Maloljetnik pao s marihuanom


xXanonymusXx

Preporučene objave

Imam 17 godina i nedavno sam uhvacen s marihuanom kolicine cca 0.9 grama. Marihuana nije bila moja nego mi je prijatelj dao da dam njegovom prijatelju jer se on zurio pa sam ga ja trebao pricekat par minuta kada je dosla policija a ja sam marihuanu dobrovoljno predao policajcu. Nikada u zivotu nisam pusio niti mislim u buducnosti, a samo sam cinio uslugu prijatelju.To sam napisao u izjavi. Zanima me kakvu cu posljedice imati, pa ako netko zna bio bih zahvalan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kazneni postupak je daleko ozbiljniji od prekršajnog.

 

Ipak, prema ovom što ste napisali, smatram da bi ipak bio prekršajni postupak u pitanju, glede čega mogu napomenuti da će ići optužni prijedlog protiv vas nadležnom prekršajnom sudu. Obzirom ste maloljetnik, mogućnost izricanja novčane kazne je teoretska (samo ukoliko sami ostvarujete prihode), te će najvjerojatnije sve ostati na posebnim obvezama, uz naravno proceduru koja će uključiti i vaše roditelje/skrbnike, budući ste maloljetan, što iziskuje poseban tretman.

 

Škola za ubuduće, i nadam se da se više nećete upuštati u ovakve pothvate, jer bi idući puta mogao ići i kazneni postupak, da ste posredovali u prodaji droge, a za takovo kazneno djelo zapriječene su velike kazne. Također, samim nastupom punoljetnosti nestaju "beneficije" koje trenutno još uživate kao maloljetnik.

 

A ovakve "prijatelje" isključite iz života.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija