Jump to content

Solemnizacija


postalapad90

Preporučene objave

Postovanje....

 

Moja baka 2011. godine shvativsi da je daleke 96 potpisivala neke papire svojoj kcerci ( bez znanja moga oca ) , kod odvjetnika sklopila ugovor s mojim ocem u kojem mu pripisuje gradjevinsko zemljiste 1/1 ( kuca nije legalizirana ) , navodeci koji dio ce pripast njezinoj kcerci . Na kcerkin nagovor dvije godine poslije ona podize tuzbu protiv moga oca , u kojoj navodi da je prevarena. Sad par pitanja .... 1. Jeli moguce da zupanijski sud bez odluke zemljisnog suda ( i unatoc sto se na njemu vodi proces ) cesticu vraca na moju baku, jer to je napravio ? 2. Premda je receno odvjetnici (koja je 2011. sastavljala ugovor) da odradi sve sto je potrebno, ona nije solemnizirala ugovor. Kolika je mogucnost da se ugovor ponisti poradi toga ? Moze li na saslusanjima svjedoka sudjelovati moj otac , i postoji li mogucnost da se ima uvid u zapisnik saslusanja ? Unaprijed hvala !!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Baka je sinu darovala nekretninu,što je sin proveo kroz zemljišne knjige,međutim baka pokreće tuzbu radi poništenja ugovora u čemu uspijeva.Buduci kako navodite da se radi o presudi Županijskog suda,pravomoćna je i kao takva podobna da se na temelju iste uspostavi zemljišno knjižno stanje nekretnine kakvo je bilo prije provedbe poništenog ugovora.

Vaš otac je bio stranka u postupku,budući da je tužen,glede čega je sasvim izvjesno kako je dao iskaz u svojstvu parnične stranke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija