Jump to content

darovanje nekretnine i upis vlasništva


Teletabis Prodaja

Preporučene objave

Nevjerojatni su naši sudovi!Roditelj mi je darovao zemlju.Zatražila sam upis vlasništva u gruntovnici i platila 250 kn vlasnički list.sad dobijem od suda da donesem: "povijesno prebivalište oca".To nikad nisam čula...Sad moram u MUP,pisati zamolbu za to i još 40 kn biljega da bih dobila .Šta sve neće izmisliti?!i tek onda "opet" to dostaviti sudu..zato što otac odavno ne živi tu,koji apsurd!Zemlja bez kuće i traže prebivalište,a imaju njegovu novu adresu,u doba interneta MI moramo hodati i plaćati biljege,zahtjeve...ma predivno!!!eto da znate šta vas čeka..novi "nameti" za građane,da nam ne bude dosadno u životu!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otac ima prebaivalište već 30 godina na drugoj adresi.To zemljište je sve te godine livada,jer je kuća srušena.Država se uvijek "dosjeti" kako izvući još koju kunu od građana!!!pa niko nema dva prebivališta!A lijepo piše njegova sadašnja adresa u darovnom ugovoru koji sam priložila.Bolestan čovjek,otac-nepokretan niti nemože doći nikamo,tek da se zna.To je nešto najnovije...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija