Jump to content

znak : radovi na cesti


anton887

Preporučene objave

molim vas za savjet. Prošao sam unatoč znaku koji označava radove i zabrani prolaska na cesti da bih skratio put do trgovine. Tu je bio policajac kojeg nisam vidio i odmah me napisao OPN na 2 tisuće kn. Postoji li kakva mogućnost žalbe sutra na prekrššajnom sudu i što bi bilo dobro da napišem? Znak je bio vidljiv i to doista priznam.

Ljubazno Vas molim ako netko zna postoji li nšeto da napišem da se pokušam izvuči? Znam da ružno zvuči riječ izvuči, ali to mi je previše novaca a radi se o 20 metara ceste

 

ljubazno molim za pomoć

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako vam je cilj smanjenje kazne - sugeriram priznanje prekršaja, kajanje, isticanje dosadašnje neosuđivanosti (?) te lošeg financijskog stanja, te sukladno navedenome molba sudu da vam ublaži kaznu.

 

U ovakvim slučajevima, pod uvjetom da se ispunjeni naprijed navedeni razlozi, sudovi smanjuju kaznu i do 1/3 zahtijevane, a tada vam još ostaje i mogućnost da od toga platite 2/3 u roku od 8 dana, pa vam sve skupa može proći i do cca 4-5 puta "jeftinije".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija