Jump to content

molim pomoć!!


ante5427

Preporučene objave

Prije desetak dana prouzročio sam prometnu nesreću. Udario sam auto ispred sebe, obojica smo izašli iz auta te je gospodin kojeg sam udario slikao što se desilo, nakon toga smo se dogovorili da se maknemo sa prometnice. Međutim on je nakon toga samo produžio te se nigdje nije zaustavio, pokušavao sam ga pratiti no izgubio sam ga jer je promet bio prilično gust. Kako nismo razmijenili nikakve podatke nisam mogao nikako doći do dotičnog gospodina te sam mislio da je odustao od razmjene podataka i ispunjavanja izvješća jer na njegovom autu šteta bila minimalna. Slijedeći dan sam dobio poziv javiti se u policiju zbog bijega s mjesta nesreće - cč.176, st.2 ZSPC. Policijskom službeniku sam objasnio što se dogodilo te da nisam imao nikakvu namjeru bježati s mjesta nesreće, no on tvrdi da je gospodin kojeg sam udario odmah stao sa desne strane te pozvao policiju i tu čekao. Mislim da policajac nije zabilježio moju izjavu da sam ga pratio te da on nije stao već je izgleda napravio krug pa se vratio. Pošto je na tom raskrižju postavljena kamera volio bih da se snimka iskoristi kao dokaz na sudu. Zanima me bi li to uopće umanjilo moju krivnju a i kome se obratiti za dobivanje snimke. Zanima me i nakon koliko vremena ću na kućnu adresu dobiti rješenje o nesreći od policije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pitanje je što kamera snima (samo prekršaje ili cijeli tok prometa).

 

Ili će doma doći prekršajni nalog za neizmjenjivanje podataka ili će doma doći obavijest o podizanju optužnog prijedloga.(da li će u oba slučaja bit oba prekršaja ne znam)

 

Rješenje o nezgodi se neće dobit.Postoji samo zapisnik o očevidu a pitanje je da li je isti i napravljen.Podiže se u policiji uz 40 kn biljega.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija