Jump to content

Parkirališna mjesta


korelacija

Preporučene objave

Ukoliko ova tema već postoji, nisam ju našao pa molim administratora da ovaj post preusmjeri. Radi se o parkiralištu u dvorištu stambene zgrade koje je u vlasništvu stanara (1 stan - 1parking). Naime, parkirališna mjesta nisu ujednačena. Oni stanari (većina!) koji raspolažu površinski većim mjestima ili mjestima kakva im je veličina navedena u ugovoru, ne žele pokazati razumijevanje za stanare koji su u problemu kako bi se sva mjesta ujednačila. Oni koji imaju manja mjesta uglavnom nemaju automobil, tako da taj problem ni ne doživljavaju. Postoje i tri ogromna invalidska mjesta (samo jedno se koristi) većina stanara kojima ova situacija odgovara ne želi reducirati pozivajući se na gruntovne i razne druge propise.

Kome se mogu obratiti ja? Automobil mi je s jedne strane oštećen (prisiljena sam stajati skroz desno kako bi mogla uopće izaći iz auta), a sa druge strane susjed staje tako da mu i sa lijeve i sa desne strane ostane svega 5cm od parkirališnih linija (njegovo mjesto je najmanje) i sasvim je jasno da ne može u tako skućeni prostor uvijek uparkirati kirurškom preciznošću. I kad staje na moju/našu liniju to ga previše ni ne brine (ne mari za auto koji mu je znatno oštećen jer ni inače ne mari kamo i kako staje. Što mi je činiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija