Jump to content

T-com


3215

Preporučene objave

lIJEP POZZ. SVIM KORISNICIMA... eVO AKO MI NETKO MOŽE ODG. NA MOJ PROBLEM... PROSLE GOD. U 5 MJ. SUPRUGA JE SKLOPILA UGOVOR SA T-COMOM ZA PRETPLATU ZA MOB. RAČUN JE TREBAO BITI FIXAN 170 KN. KAO ŠTO PIŠE U UGOVORU. PRVI MJ.STIŽE UREDNO RAČUN KOJI JE UREDNO PLAĆEN,DRUGI MJ NE STIŽE NIŠTA.SUPRUGA ODE U T-COM: IZVINJAVAMO SE NEĆE SE PONOVIT.. SLJEDEĆI MJ ISTA STVAR RAČUNA NEMA(U UGOVORU PIŠE PRIMIT ĆU RAČUN I UPLATNICU NA KUĆNU ADRESU) SUPRUGA OPET TAMO... IZVINJAVAMO SE NEĆE SE PONOVIT... SLJEDEĆI MJ OPET NEMA RAČUNA... SUPRUGA JE DIGLA RUKE OD SVEGA... NAKON PAR MJ. STIŽE RAČUN OD 1600 KN....EVO DANAS STIGLO RIJEŠENJE O PLJENIDBI STVARI E SAD ME ZANIMA KOJE SU TO STVARI JER SE KUĆA U KOJOJ STANUJEMO VODI NA 3 OSOBE,ZNAČI SUPRUGA IMA SAMO TREĆINU... ZANIMA ME DALI ĆE ONI STVARNO DOĆ,DALI SE NAJAVE ILI SAMO BANU-TE DALI DOĐU S POLICIJOM AKO IH NE PUSTIŠ..... Molio bih savjet jer stvarno neznam više kome da se obratim... hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovdje bi bilo najbolje uzeti odvjetnika i ići u borbu s njima. Ako ste dogovorili dostavu računa kući i toga se druga strana nije pridržavala, niti je na drugi način pokušala razriješiti problem, već je izravno išla u ovrhu, imate solidne šanse dobiti spor, a troškovi vašeg odvjetnika koje će druga strana morati platiti će rezultirati ažurnošću u njihovu postupanju. Njih najviše boli kad ih se udara po džepu, jer tada to treba pravdati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da ali odvjetnik se vjerovatno mora odmah platiti...A mi imamo primanja samo 600 kn. mj. dj. doplatak,ali evo upravo sam saznao da se po zakonu ne pljene osnovne životne stvari kao što su ,polj.strojevi,kuhinjske stvari,tv,radio,ogrjev i sl.a mi ni nemamo ništa drugo,imamo samo komp a i nije ga problem sakriti... tako i da dođu nemaju šta odnjet.... Evo danas stiže od hrt-a zapljena stvari za dug od 800 kn. a zamislite uzdržavati dvoje djece sa samo 600 kn. ali fala bogu živimo na selu pa ima barem hrane ako ništa drugo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a jeste li gledali da li možete ići na otpis duga/dugova što promovira naša vlada....mislim da sam negdje pročitao da je sad aktualan otpis oko rtv pretplate...

 

 

Zahtjevi za otpis dugova se mogu podnijeti od 2. veljače do 30. srpnja 2015. godine. Dugovi se mogu otpisati građanima čiji je račun blokiran dulje od godinu dana, zaključno s 30. rujna 2014. godine u iznosu najviše do 35.000 kuna kumulativno po svim vjerovnicima, a koji je evidentiran u Fini.

 

Građani koji mogu podnijeti zahtjev su: korisnici minimalne naknade, pomoći za uzdržavanje i osobne invalidnine, te građani čija su mjesečna primanja manja od 2500 kuna (za samca) ili 1250 kuna po članu kućanstva, a koji nemaju druge nekretnine osim one u kojoj žive, nemaju oročen novac, te nemaju ugovor o stambenoj štednji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zahtjevi za otpis dugova se mogu podnijeti od 2. veljače do 30. srpnja 2015. godine. .

pod uslovom da ima pravo,za hrt možda i nije istekao navedeni rok...

 

osobe koje su dužnici Hrvatske radiotelevizije koji ispunjavaju Kriterij A iz Sporazuma i nalaze se u Registru otpisa duga pri Financijskoj agenciji, ali do dana stupanja na snagu ove Odluke nisu Hrvatskoj radioteleviziji podnijele zahtjev za otpis duga ili su iz neznanja ili očitom omaškom podnijele nepotpun i/ili neispravan Zahtjev,

 

http://www.poslovni.hr/hrvatska/objavljeno-kome-ce-sve-hrt-otpisati-dugove-za-rtv-pretplatu-299820

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija