Jump to content

nelojalna konkurencija


dmarani1

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Evo mene sa jednim pitanjem,

Živim u jednoj manjoj opčini nedaleko Zagreba u kojoj bih želio otvoriti pogrebno poduzeće, u koje bi spadalo; prodaja pogrebne opreme, prijevoz pokojnika i organizacija pokopa, imam svoje vozilo i svoj poslovni prostor. No problem je u tome što je opčina sklopila koncesiski ugovor sa jednim drugim pogrebnim poduzečem te mu po tom ugovoru dala na korištenje svoj prostor( mrtvačnicu sa sporednim prostorijama koje dotični koristi kao salon za prodaju opreme), po tom je ugovoru dotično P.P. jedino ovlašteno za samu organizaciju pokopa, korištenje mrtvačnice, rashladnog uređaja, i izvršenje samog ukopa.

Ja bih u ovom slučaju mogao samo prodavati pogrebnu opremu i vršiti prijevoz pokojnika, ali i to mi je u biti nemoguče, jer če stranka rađe otići kod pogrebnika koji joj može pružiti kompletnu uslugu na jednom mjestu a ne da kod mene kupi opremu i narući prijevoz pa onda ide kod onog drugog da mu organizira onaj ostatak pogreba, takođe bi tada stranka morala i plačati troškove kod dva različita pogrebnika

nije li to nelojalna konkurencija i je li to opčina u biti dobro odradila

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija