kira objavljeno: 11. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 11. rujan 2015. Imala sam obrt i temeljem istog dakle tijekom poslovanja, imala sam potraživanja koja nisam naplatila. U međuvremenu sam ugasila obrt, dali u daljnjem ovršnom i sudskom postupku mogu tražiti naplatu svoji potraživanja,u ovom slučaju kao fizička osoba po imenu i prezimenu. Hvala ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frenki zg odgovoreno: 12. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 12. rujan 2015. Možete. Vi ste u obrtu isto fizička osoba koja odgovara svojom imovinom,,to jest , vaš OIB je taj koji prati budučnost obrta, radio pozitivno ili negativno . poz. frenki Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kira odgovoreno: 13. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2015. Hvala ! Upravo sam mislila kako ste rekli,budući imam nekoliko sporova koji su u tijeku, dobro bi mi došla i neka zakonska odredba, ili još bilje osobno iskustvo, sudska praksa i sl. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.