Ivan Radenić objavljeno: 16. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 16. rujan 2015. Postovanje, Zanima me dali postoji apsolutna zastara na dugovanja tipa struja, voda ? i nakon koliko godina ona nastupa? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 16. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2015. Jedna godina od dana dospijeća pojedinog računa. Ali ako je već donesena pravomoćna presuda kojom ste dužni - 10 godina od pravomoćnosti presude. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivan Radenić odgovoreno: 16. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2015. Ne radi se konkretno o meni, ali mislim da je napravljen ovršni postupak , na sudu duzna stranka nije bila pozvana tako da ne znam ni dali je bilo suda i rijesenja , u principu samo je ovrha napravljena, to znaci da je i dalje 10 godina rok? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 17. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2015. Tako je. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 17. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2015. Ne radi se konkretno o meni, ali mislim da je napravljen ovršni postupak , na sudu duzna stranka nije bila pozvana tako da ne znam ni dali je bilo suda i rijesenja , u principu samo je ovrha napravljena, to znaci da je i dalje 10 godina rok? ako nije prigovarala rješenju za ovrhu (rješenje je postalo pravomoćno) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.