Jump to content

Priključak na plinsku mrežu


manca

Preporučene objave

Poštovani,

 

U 7. mjesecu 2012. god. isključen nam je plin zbog dugovanja. Djelatnici plinare odnijeli su brojilo.Pošto je u domaćinstvu financijska situacija bila vrlo teška, oba roditelja bez posla(otkaz) troje djece i bakina mirovina od koje se isključivo živjelo u visini od 1.900,00 kn. Plin nismo više koristili, snalazili smo se , na sve moguće načine. Pošto je , sada već pok. baka bila u mirovini, a računi su glasili na njeno ime, nije imala nikakvu ovrhu na mirovini od strane Plinare. Na opmene Javnog bilježnika i sudska Rješenja smo se žalili,žalbe su odbijene, ali obustave na mirovinu nije bilo. Mene sada zanima, pošto će se u naselju provoditi nova plinafikacija, da li ćemo i mi dobiti novi priključak(plinafikacija se provodi zbog starih cijevi), bez obzira što se nismo grijali na plin? Neznam jesu li i dugovanja u zastari, prošloje više od 3,5 godine. Da li trebamo tražiti zastaru dugovanje ? Lp i hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mene sada zanima, pošto će se u naselju provoditi nova plinafikacija, da li ćemo i mi dobiti novi priključak(plinafikacija se provodi zbog starih cijevi), bez obzira što se nismo grijali na plin? Neznam jesu li i dugovanja u zastari, prošloje više od 3,5 godine. Da li trebamo tražiti zastaru dugovanje ?

 

Zastara zakonske mogućnosti naplate (čak i da je nastupila) ne znači da je dug nestao.

Da nekom 'prijatelju posudite novac, i on vam to ne vrati i kaže da je otišlo u zastaru, biste mu ponovo posudili novac?

Upitno je kako će se plinodistributer postaviti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija