Jump to content

obrt


darche

Preporučene objave

Poštovani,molila bih pomoć !

Vlasnici smo trgovačkog obrta u kojem se trenutno obavlja trgovina na malo mješovite robe...planiramo trgovinu iznajmiti ali bi htjeli da nam obrt ostane aktivan(vlasnik bi se prijavio na drugo radno mjesto gdje bi se za njega plaćali doprinosi,a trgovina nam ne bi radila nikakav promet tj.ne bi bilo ni ulaza robe ni izlaza,vec bi samo podmirivali redovna davanja,a to su doprinos za šume,turistička i porez na tvrtku.)Može li obrt na taj nacin ostati aktivan i koliko dugo..jer znamo da ga mozemo staviti u mirovanje ali to je samo na godinu dana a mi bi htjeli imati aktivan obrt puno duže..

Unaprijed hvala na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Bog, obrt moze ostati aktivan ako se bavite nečim drugim unutar obrta, nemora to biti ta trgovina. Vama je sjedište obrta tamo di se obrt obavlja, a u ovom slučaju kako sam skuzio je u tom prostoru trgovine. Kako dajete istu u najam drugima, trebali bi napraviti promjenu sjedištu obrta na drugu lokaciju ako se također radi o trgovini, a ako ne, onda promijeniti sjedište na kućnu adresu vlasnika i upisati djelatnost koja ne zahtjeva prostor i minimalne uvjete, tipa ''istraživanje tržišta i ispitivanje javnoga mnijenja''... nadam se da pomaže.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija