Jump to content

Prekoračenje brzine i dostava podataka


bob25274

Preporučene objave

To je relativno friško. Išao sam na značajan protek vremena, gdje biste mogli navesti više ljudi s naznakom da se zbog proteka vremena jednostavno ne sjećate kome točno ste dali automobil. Ovako to mislim da i neće proći, pa biste mogli dobiti nalog za nedavanje vjerodostojnih podataka. No, praksa je raznovrsna, a odluka samo vaša.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imate li nekakav konkretan prijedlog? Protek vremena je zaista kratak..ali stvarno se ne mogu sjetiti komu sam posudio automobil..Kako sada okriviti nekog nevinog? Navesti podatke od više osoba? Nije umjesno tako postupati.. Navesti nekog stranca nepoznanca? Ali kako njemu dati automobil?..... Baš problem povelik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ne pošalješ nikakve podatke, pošalješ podatke više osoba, pošalješ podatke stranca ili sl., dobit ćeš (kao vlasnik) novčanu kaznu od 2000,00 kuna.

 

Ako pošalješ svoje podatke (da si ti vozio), dobit ćeš kaznu od 500,00 kuna, od čega ćeš moći u roku od 3 dana platiti pola, tj. 250,00 kuna.

 

Po meni, nema nikakve dileme što je bolje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ponavljam, praksa je raznovrsna po pitanju nedavanja podataka, jer neki sudovi su uzeli da nema govora o nedavanju podataka, ako je navedeno više osoba, koje se i inače služe automobilom, a radilo se o značajnom proteku vremena. Ovdje je to pitanje, a pogotovo ako ćete navesti strance.

 

Ranije je bilo situacija da su se uzele novine, pogledao dio sa osmrtnicama i navela osoba koja je preminula, to je u par navrat prošlo, ali nakon toga definitivno ne.

 

Moj savjet - navedite sebe, a ako se želite kockati navedite više osoba, ali onih koje se doista i služe automobilom povremeno, a onda će biti doslovce bacanje kovanice. Isključivo vaša odluka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija