Jump to content

Mogućnost legalizacije poljop. objekta


MaricaV

Preporučene objave

Kada je objavljen novi zakon o gradnji (2003) gdje je dozvoljena mogućnost izgradnje pomoćnog gospodarskog objekta upoljoprivedne svrhe dobila sam informaciju da je to ništavno jer je uredbom proglašeno mrtvo slovo na papiru taj zakon. Inače se bavim poljoprivedom ( registrirano poljop. gospodarstvo),ja taj poljop. objekat ne mogu legalizirat a ni obavljati poljop. djelatnost jer mi se ne omogućava. Molim što napraviti jer, bez poljop. objekta primjer nemam gdje pohraniti poljop. mehanizaciju poljop. proizvode i slično

Poljop. objekat je izgrađen na poljop . zemljištu (3000m)

Molim savjet!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U uredu državne uprave je rečeno da se ne smije graditi ništa ne samo na našem zemljištu nego u cijeloj Hrvatskoj jer je donešena uredba o stopiranju zakona o gradnji iz 2003(mi smo mislili napravit po čl. 116 istog zakona).Ovo poljoprivredno zemljište nalazi se na otoku i nije u blizini mora već se nalazi u zelenom pojasu-poljoprivredno zamljište.

Gospodarska građevina namjenjena za poljoprivrednu djelatnost je sagrađena prema članku 116 tlocrtne površine do 100 m2 raspona konstrukcije 6 m i visine vijenca od razine tla.Da li se može nešto napraviti da građevina u poljoprivredne svrhe dobije valjanu dozvolu.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija