Jump to content

Ispuštena čestica u katastru


Vlatka123

Preporučene objave

Da Ljubo Zg ,u katastru je nema ,ne daju nam nikakve dokumente što su učinili snjom.

ne može nestati naravno jer je velika ,imali smo ročište na terenu ustvari ,,na licu mjesta,, oni su nas vodili na tuđe u šumu prema Brezama a ja njih odvela u Novi Vinodolski na rudinu Zatrep ,jer se čestica zove Livada Zatrep i napravili smo zapisnik ali nakon 8 dana stiže Rješenje od katastra CK da oni neće napraviti ništa ,mene je uputila najstarija suvlasnica koja ima 80 g.gdje da pokažem našu česticu geodetu iz katastra i sve je tu stalo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Htjela se sestra upisati u posjed u katastru 2012. G. I odbili su je Rješenjem ,pa smo mi žalbu ,pa je DGU Zg prihvatio žalbu,jednu ,drugu ,treću u našu korist ,pa im naloži da učine sve da se rješi naš problem u Ck,ali ništa!

hoće da nam uvale tuđe a ja sam našla sve dokumente od te tuđe čestice i dokazala da nije naša! Odvela ih u Novi Vinodolski na rudinu Zatrep i pokazala im ulicu Zatrep,mi znamo di je naše ali katastar u Crikvenici bez ikakvog dokumenta odbija prihvatiti da su nam učinili štetu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Matrix

naslijedili smo dosta nekretnina od prednika i sve imaju sve i posjedovni i vlasnički u svim zkul. I red nasljeđivanja !

 

samo ta ,,livada Zatrep ,,postoji u gruntovnici i ima povjesni gruntovni ali nedaju nam dokumente iz katastra što su učinili snjom

 

Amicus Plato, sed magis amica veritas.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Matrix uz dužno poštovanje napisala sam da su oznake po gruntu i katastru istovjetne ,znači svaka čestica ima isti broj u gruntovnici i katastru.

ali problem je ova čestica o kojoj pišem od početka :- gruntovno smo vlasnici te čestice ali kad smo htjeli upis u posjed u katastru ,odbijeni smo jer je,,ispuštena,,katastar nema dokumenata da nam da na uvid što se desilo sa našom česticom, da li je dobila drugi broj? Da li je došlo do cijepanja te čestice? Preostaje nam jedino tužba za štetu ?

Molim odgovorite mi da li sam na pravom putu za rješavanje ove zavrzlame u katastru

hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li je dobila drugi broj?
zatražite identifikaciju parcele,u prevodu koja je to nekretnina u katastru a koja odgovara onoj u gruntu sa svojom zemljišno knjižnom oznakom.
Da li je došlo do cijepanja te čestice?
cijepanjem bi se formirale nove k.č.,ili bi se cijepana parcela pripajala susjednim,no ako je urađena parcelacija u vidu cijepanja sam mišljenja da bi se novonastalo stanje provelo i u zemljišnim knjigama,a što u vašem slučaju i nije.
napisala sam da su oznake po gruntu i katastru istovjetne
evo pregledao sam sve vaše objave i nigdje nisam vidio riječi oznake po katastru i gruntu su istovjetne,osim riječi da imaju sve,oznake i gruntovne i katastarske,no nebitno više.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija