Jump to content

stan s viškom kvadrata


nigra27

Preporučene objave

Poštovani,

 

prodala sam stan (uredan vlasnički list i en. certifikat) koji u naravi ima 1,5 kvadrata viška.

Do tih kvadrata sam došla renoviranjem jer sam popravljala zid uz vertikalu, naime stan je ionako malen (22 kvadratna metra). Tada se nitko nije bunio, ja sam uredila hodnik i to je bilo to. Zgrada nije etažirana jer se neki stanari protive, ne znam što čekaju. Sve bi bilo u redu, kupcu sam napomenula da stan u naravi ima taj kvadrat viška (kod en. certifikata sam čovjeku isto napomenula, ništa zabrinjavajuće za njega-mjerio je), da me sada predstavnik stanara ne proganja, naime kada sam mu rekla izjavio je da je on htio kupiti taj stan. Uglavnom mene zanima spada li taj višak u materijalni nedostatak stana i kakvih bi to posljedica imalo i za mene i za kupca.

 

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na brzom odgovoru,

 

 

muči me samo činjenica da je taj zid kojeg sam srušila bio u obliku kocke od 1 m2 sa spuštenim stropom (stajao je između mene i vertikale). Pitala sam susjede da li ga mogu srušiti da ne bi stalno svima curilo (posebno susjedi dolje), i sad predstavnik insinuira da je to bila prostorija jer je imala ulaz/rupu s hodnika (dakle mala kocka koja je kao bila neka fol ventilacija zbog spuštenog stropa u ravnini zida mog stana). Rušenjem tog zida došla sam do vertikale i nisam mijenjala gabarite zgrade. Nisam izašla ni u hodnik. Zgrada je stara, nitko nije znao što bi s time počeo, a ne žele ni etažirati jer se bore oko podruma i tavana. Tada time nisam nikoga oštetila, a sada je druga priča kad je stan uređen.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija