Jump to content

Pao sa Marihuanom


MaracHr

Preporučene objave

Pozdrav, na festivalu sam pao sa smotanim jointom (vagano 0.5). Nije bio moj nego od nekog frajera ali sam ga ja drzao, ovaj ga je pokusao i baciti ali bez uspjeha. Imam osam dana da platim 3333.33 kn da mi ne ide u zapisnik neki, sad postoji li ikakva mogucnost da se izvucem bez pisanja u dosje ili nesto (rekli su da se brise za cetri godine) i bez placanja? Punoljetan sam, studiram i u tom trenutku nisam bio ni pod utjecajem alkohola ni trave...

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Počinio si prekršaj a ne kazneno djelo. Dobio si za to prekršajni nalog i mogućnost da u roku od 8 dana uplatiš 2/3 kazne , odnosno 3333,33 kn. Možeš se na to žaliti, tj. napisati prigovor i predati ga u dva primjerka (u roku od 8 dana) u nadležnu policijsku postaju i ako ti je ovo prvi put postoji šansa da će prekršajni sudac uvažiti to i preinačiti kaznu. Ušao si u policijske evidencije, al nemas nikakav dosje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ali sam ga ja drzao,

 

Imam osam dana da platim 3333.33 kn da mi ne ide u zapisnik neki, sad postoji li ikakva mogucnost da se izvucem bez pisanja u dosje ili nesto (rekli su da se brise za cetri godine) i bez placanja?

kažnjem si za posjedovanje a ne za pušenje.Ako platiš sada ne ulaziš u prekršajne evidencije a ako se žališ ideš na sud i poslije u PE odakle se brišeš 3 god poslije pravomoćne presude.Možeš proći i bez plaćanja ali ideš na liječenje.Dosije ti je kod policije otvoren ne papirni kao u filmovima nego elektronski i uvijek će to vidjet.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija