Jump to content

Ima li kaznenog djela??


Sinnke

Preporučene objave

Ovako,,suprugu od prijatelja je prije tjedan dana nepoznat muskarac ispipao nakon sta se vracala s posla kasno malo prije ponoc.Izisla je iz auta pred zgradom,kad se pojavio lik,kako je rekla u kasnim tridesetima i prisavsi joj poceo je pipat.po intimnim djelovima a onda je pobjego,dakle nije ju silovo,a ona je izrazito sokirana jos

Ima li tu kaznenog djela i dal bi trebala prijavit to?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moja sugestija je svakako prijaviti, inače će se to ponavljati, ne nužno konkretnoj dami, ali nekoj drugoj ženi, a tko zna - možda se počinitelj, uvidjevši da mu se ništa ne događa, i ohrabri, pa idući put pokuša i silovanje.

 

Ukoliko se prijateljeva supruga srami nekakve stigme ili ne znam čega, ZKP prilično dobro štiti njenu privatnost u ovakvim slučajevima, a ljudi koji se bave procesuiranjem ovakve vrste kriminala su educirani i vrlo obzirni u svom ophođenju, stoga definitivno nema razloga za ikakvu bojazan ili sram.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iz prakse, ovakve stvari ne vode u silovanja i teža kaznena djela, ali se ponavljaju učestalo na nekom području dok se ne riješe. Žrtava vjerojatno ima više, ali sve šute jer isto kao i ona, ne smatraju to ozbiljnim. Svakako prijaviti, a em će policija tražiti konkretno njega (često se nađu), em će se više muvati po kvartu, pa će barem spriječiti ponavljanje djela.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija