Jump to content

Moguće ili??


wesna

Preporučene objave

Studentica sam četvrte godine učiteljskog fakulteta.Imam 24godine i status redovnog studenta i još 2 god imam pravo primati mirovinu koju primam već 5 godina, mirovina je po ocu.

i ove godine sam redovno upisala godinu i poslala potvrdu u Mirovinsko u Osijek.Međutim, majka mi prijeti da će mi oduzeti mirovinu i da će ju početi koristiti, tj da će otići sa svog posla u mirovinu i to u moju koju primam.Zanima me dali je to pravno moguće?

 

Unaprijed zahvalna, Vesna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eto još jedan primjer o tome kako majka štiti svoje dijete i želi mu sve najbolje. Mislim da je krajnje vrijeme da se i tome stane na kraj. Imaš moju podršku i vjeruj u to da će pravda ipak stati na tvoju stranu. Moraš ustrajati u naporima i ne odustati. Govorim ti to da bi znala danas sutra kada postaneš majka da nisu očevi uvijek krivi za sve. Želim ti da uspješno i u što kraćem roku završiš faks i da se zahvališ majci na podršci. Sigurno ti silno želi uspjeh, možeš vjerovat.

Pozdrav i izdrži.

Laci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Pozdrav,

eto, drago mi je da ti ne može ništa, iako bih rađe da se takvi problemi rješavaju ljudski, dogovorom, jer, ipak nije sve u tom novcu. Toplina ljudskih i roditeljskih osjećaja bi ipak trebala biti na prvom mjestu. Još jednom pozdrav, nadam se da je podrška dobro došla. Svako dobro.

Laci :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija