Jump to content

Neisplata godisnjeg odmora


skalari

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Zaposlena sam od 28.4. Od 16.8.sam na bolovanju do isteka ugovora s time da mi je produzen ugovor od 28.9.do 28.12.za vrijeme trajanja bolovanja(pitali su me mislim li se vratiti na posao na sto sam rekla da mislim cim mi dr.dopusti)

Sad kada sam zavrsila sa tom firmom zbog isteka ugovora,a i dalje sam na bolovanju na teret drzave, zatrazila sam ih da mi isplate godisnji odmor koji nije iskoristen uopce i nekoliko neiskoristenih slobodnih dana.

Receno mi je da oni meni to ne moraju isplatiti jer su mi produzili ugovor dok sam bila na bolovanju. Je li to istina ili sto je meni ciniti? Oni odbijaju suradnju a ja neznam kome se obratiti.

Molim pomoc.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nakon sto sam jos jednom nazvala pravnu sluzbu i zamolila ih za suradnju s obzirom da sam se prije informirala receno mi je da nece oni nista samnom i neka trazim svoje preko suda....i nakon 2h ipak se predomisljaju jer sam u pravu i uz dodatak kako to nije fer od mene ipak ce mi isplatit moj dio godisnjeg i sl.dane koje imam. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naknada za neiskorišteni godišnji odmor

 

Članak 82.

 

(1) U slučaju prestanka ugovora o radu poslodavac je dužan radniku koji nije iskoristio godišnji odmor isplatiti naknadu umjesto korištenja godišnjeg odmora.

 

(2) Naknada iz stavka 1. ovoga članka određuje se razmjerno broju dana neiskorištenoga godišnjeg odmora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija