Jump to content

Nasljedni kredit


Gabi123

Preporučene objave

Nakon smrti mog oca prije 5 godina ostao mu je kredit, banka je trazila da ga ja odmah pocnem isplacvati kredit jer sam ja zaposlena a moj brat je za to vrijeme bio u zatvoru ,kada je doslo da se sredi ostavstina moj brat je poslao pismo da on želi sve i da je njemu tako otac rekao i tako je i riješeno potpisala sam da se odricem svega.

Sad me zanima taj kredit koji sam ja skroz isplatila dali mogu sta napraviti po tom pitanju da dobijem novac nazad il' je to vec kasno

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Razvidno je da ste napravili grešku jer ste se odrekli nasljednih prava (ostavine iza pok. oca), a prihvatili obveze otplate kredita..

Po mom mišljenju jedina mogućnost da pokrenete sudski postupak i od brata tražite povrat sredstava uplaćenih temeljem kredita, mada bude i to teško, jer ste, isčitava se iz Vašeg posta, kredit otplatili prije ostavinskog postupka, tj. prije odricanja prava na ostavinu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija