pivodavac objavljeno: 16. srpanj 2018. objavljeno: 16. srpanj 2018. Imam pitanje Bio sam u mirovini koju sam zamrznuo i zaposlio se, 11.9.2017. Vidim na platnoj listi da firma uredno uplacuje sva davanja prema drzavi.Imam korisnicko ime i lozinku za ulazak u Mirovinsko HR. Kad sam otvorio racunalo da bi vidio ime firmekod koje sam uredno potpisao ugovor o radu, vidim da te firme nema na popisu , vec samo one firme kod kojih sam radio do mirovine.Zanima me dali mora biti firmauvedena na samom pocetku zaposlenja. Napominje da sam u toj firmi od 11.09.2017. Hvala Ivan. Citiraj
sivko odgovoreno: 17. srpanj 2018. odgovoreno: 17. srpanj 2018. Znači, od 11.09.2017 nema upisano da radiš? Ako nema pošalji im upit zašto nisu ažurirali prijavu. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 18. srpanj 2018. odgovoreno: 18. srpanj 2018. , pivodavac je napisao: Zanima me dali mora biti firmauvedena na samom pocetku zaposlenja. Podatak o početku i prestanku rada mora se prijaviti u roku od 24 sata od početka ili prestanka rada. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.