Jump to content

Presude


Schindler

Preporučene objave

Pozdrav, ovako imam pitanje zna li netko gdje na internetu mogu naći presudu Kulišeku ili barem pod kojim je brojem postupak vođen, te isto za Paravinju, s tim sto bi za njega bas trebao uvid u presudu ili bar dio ili bilo što. trazio sam na sudu u Splitu uvid ,ali slucaj je na Ustavnom pa je sve tamo... pa ako ima netko bilo sto da pomogne bio bi jako zahvalan.

 

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za Paravinju, vidite preinačavajuću presudu VSRH na linku - http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2017/07/06/sokantna-odluka-vrhovnog-suda-vrhovni-sud-smanjio-paravinji-kaznu-s-40-na-20-godina/

Što se Kulišeka tiče, prema linku ŽS u Rijeci, stoji da je predmet zaveden pod brojem K-4/15, no imajte na umu kako je presuda donesena u tom predmetu ukinuta po VSRH-u u ožujku ove godine i sve vraćeno na početak, a je li u međuvremenu taj novi postupak uopće počeo, nije mi poznato.

O razlozima ukidne odluke, nešto više možete naći na ovom linku - http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Zasto-je-ukinuta-presuda-Kuliseku-Donosimo-detalje-rjesenja-Vrhovnog-suda-za-stravican-zlocin-u-Crikvenici?meta_refresh=true (uglavnom, elementaran problem je u ubrojivosti).

Vodite računa da u spis u tijeku nećete moći dobiti uvid osim ako ste stranka u postupku ili imate neku drugu, zakonom propisanu osnovu za isto.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija