Jump to content

Vozačka?


anonimno

Preporučene objave

Koje su osnove da bi policajac mogao na licu mjesta privremeno oduzeti vozačku dozvolu? Naime, još 2000. sam izgubio vozačku, prijavio nestanak, ali je nakon toga pronađena, međutim, niti sam ja dobio novu, a niti obavijesti policiju da sam staru pronašao. Sada, dakle, nakon šest godina, i nakon što je stara već uredno produžavana, zaustavi me policija i oduzme vozačku, i to nakon što su provjerili da mi nije izdana nova, te ne navodeći razlog zašto ju oduzimaju. Vozačka mi je hitno potrebna radi posla, a u PU su mi naknadno samo rekli da će mi ju vratiti kroz 2-3 tjedna, da mi ju ne mogu vratiti tamo direktno, već samo poštom. ?! Smatram da su mi ju neosnovano oduzeli, a nigdje ne stoji imam li se pravo žaliti i kome?! Što napraviti, posao mi trpi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

2001.g. sam izgubio vozačku i prijavio to policiji, te ju sam drugi dan našao, ali nisam obavijestio policiju. 2002g. sam istu produžio bez da me itko nešto pitao. Tijekom godina već me zaustavljala policija i nikad nisam imao problema, sve do neki dan. Nakon što me zaustavio pitao me koliko vozački imam i da mi ovu oduzima. Napomenuo sam mu da nisam radio novu vozačku, što je i on sam to provjerio. Na moj upit zašto mi se oduzima vozačka i kako ću sad doći do kuće nije ništa odgovorio. Što napraviti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

meni tu nije mnogo toga jasno. prvo: kažete da ste vozačku izgubili pa onda prijavili nestanak na policiji. DA li ste i u narodnim novinama objavili gubitak jer nakon što se prijavi na policiji oni automatski, objavom u narodnim novinama, istu vozačku dozvolu proglase nevažećom, što znači da ste ste vi služili nevažećim dokumentom. Čim ste pronašli vozačku trebali ste otići na policiju i reći im to, pa bi oni postupili kako treba. Međutim, niste to učinili, a niste niti dobili novu. Ne možete dobiti novu vozačku ako stara nije poništena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija