Jump to content

kreten na cesti


anonimno

Preporučene objave

pozdrav svima! imam jedno pitanje u vezi situacije koja mi se dogodila danas koja me totalno uzrujala... nekom kretenu na motoru se nisam bas dopala (neznam iz kojeg razloga) i tip se odjednom stvorio odmah ispred mene i poceo naglo kociti... hvala bogu ja sam to skuzila i uspjela na vrijeme zakocit (da ne spominjem da sam mogla sudar izazvat jer je to vukovarska gdje znamo kak ekipa vozi)

stvar je u tome da nije odustajao, kako sam se selila iz trake u traku tip za mnom (jer naravno neko bijesno motorce imao)

mislim s obzirom da znam da je po defaultu kriv onaj tko je iza, ja sam u slucaju da nisam stigla zakociti mogla zabit u njega i tko zna jel bi on prezivio takvu situaciju... mislim i sta, onda sam ja ubojica...? uglavnom mene je ova cijela situacija jako potresla i zanima me s pravnog stajalista da li bi postojala mogucnost da ja objasnim sto se dogodilo...?

 

hvala svima i nadam se da vam se nikad nece dogoditi da takvog idiota sretnete... ne daj boze da sam se zabila on izgubi kontrolu nad motorom i pokupi jos kojeg neduznog pjesaka po putu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija