Jump to content

Plinske instalacije


anonimno

Preporučene objave

Živim u stambenoj zgradi sa cca 80-ak stanova, staroj 39 godina. Zgrada je bila priključena na gradski plin i svo to vrijeme, nije bilo apsolutno nikakvih problema. Prije par mjeseci dolazi do famozne promjene sa ''gradskog'' na ''mješani'' plin, kopa se oko zgrade danima, mjenjaju se nemampojmašta, cijevi, ventili (??), napominjem danima, a svo to vrijeme plin je, naravno, iskopčan.

Ima kućanstava koje kuhaju isključivo na plin(!)Nakon ne znam koliko vremena bez plina, ovlašteni izvođač radova jednostavno ''objavi'' na ulaznim vratima da plin( valjda novi, koji je trebao biti pušten ) pušta i...to je to.....Zatrpavaju se rupe oko zgrade i ništa se, već skoro mjesec dana, ne događa. Jasno mi je da postoji predstavnik stanara, koji bi trebao imati sve potrebne informacije, ali on se ne oglašava. Još da spomenem da su i po stanovima promjenili plinomjere, tako da mi je jasno da povratka na staro nema. Zanima me jedna stvar. Da li ovlašteni izvođač radova mora posjedovati dokumet kojim dokazuje da ''novi'' plin stvarno pušta, te da su daljnji radovi neophodni i da li ja kao stanar mogu, ako želim doći u posjed tih dokumenata, jer sve mi se čini da izvođač radi što želi i sve samo da bi naplatio što više..... Napominjem da moja zgrada nije usamljeni slučaj.........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija