Jump to content

Tuzba protiv bolnice


Lostsoul

Preporučene objave

Lp,kao prvo zelio bih pozdraviti sve clanove ove zajednice i molim bez zamjere ako sam u krivoj sekciji...

Moje pitanje je sljedece= Da li imam pravo i da li upce ima smisla tuziti bolnicu zbog  nesavijesnog i diskriminirajuceg ljecenja.. Naime 2015 g. zavrsio sam u bolnici jer sam se jedno subotnje jutro probudio sa strasnom glavoboljom,popio tabletu protiv bolova,kroz pola sata poceo se tresti,pao u visoku vrucinu,a bol je postala sve vise neizdrziva,uskoro povracanje,bol iz glave pocela se siriti u vrat te ga kociti,i dalje prema kraljeznici.. kroz dva sata gubim svijest te padam u komu.. pozvana je hitna,te me prevoze u bolnicu.. zena i obitelj im je odmah rekla da nisam nigdje bio,nisam pio,ni uzimao nikakva sredstva,takav sam se probudio uz urlanje od boli... usprkos  njihovim izjavama i nalazima da sam potpu no  cist ostavili su me tri dana u koronarnoj jedinici,jer nijedan od 5 specijalista  nezna sta mi je i uporni su da sam predoziran pa cu doc k sebi.. no meni je iz sata u sat sve gore... na izmaku snaga i zivota koji mi je doslovno visio na koncu,infektolog je potvrdio da se radi o gnojnom meningitisu,za koji sam imao sve do jednog simptoma,poceo me je lijecit al steta je vec bila ucinjena... prezivio sam nakon teskih 2 i pol tjedna terapije i borbe,ponovo ucio hodat,vozit bicikl... binauralni gubitak sluha 88% ,ostecen centar za ravnotezu i smanjeno vidno polje,te gubitak ostrine vida.. 80% tjelesno ostecenje,opca radna nesposobnost te naravno psihicke smetnje,depresija=unisten zivot....   da su me odmah poceli lijeciti,sve bi bilo drugacije.. oprostite na dugom postu i molim za pomoc... Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima smisla tužiti ako u postupku možete dokazati sve što ste ovdje napisali (da se razumijemo, vjerujem vam da je sve bilo tako kako ste napisali, ali je to potrebno dokazati u postupku pred sudom). Bit će potrebno u postupku provesti vještačenja kojima će se utvrditi da biste trpili manje posljedice da je liječenje počelo odmah te kojim će se utvrditi visina naknade štete. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru,u praksi u takvim slucajevima ako se i nezna uzrok,daju se odmah po primitku antibiotici širokog spektra,poznajem troje ljudi koji su bolovali od iste bolesti te su odmah po primitku poceli dobivati ljekove i svi su prosli s nikakvim ili blagim posljedicama.. ja sam postepeno poceo gubiti sluh i zalio se na to svaki puta kada sam dosao malo k svijesti,tek na 3. Ct-u mozga su oni tek posumnjali u dijagnozu i to jer je infektolog inzistirao da prisustvuje pregledu,punktirao me i potvrdio dijagnozu te sljedeci dan poceo ljeciti,vremenski je vec bilo upitno da li cu reagirati na ab. jer je proslo previse vremena,hvala mu,spasio mi je zivot u posljednji tren,ali nisam trebao zavrsit u takvom teskom stanju i oporavku jer sam dovezen u bolnicu na vrijeme da se sprijeci takav ishod.. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija