Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

artus

sumnja u pristranost suca u parničnom postupku

Preporučene objave

Dali je okolnost kada sudac u parničnom postupku  ( pri lažnim izjavama svjedoka)  tuženiku ne dozvoljava ( te ) laži svjedoka  opovrgnuti , niti komentirati niti postaviti pitanje koje ne ide u korist tužitelju  , zapravo pristranost suca u korist tužitelja. Pojašnjavam ovo pitanje činjenicom  da su sve neistine, poluistine i " nebuloze " tih svjedoka ušle u zapisnik kao istina  , pa je  poznato da ono što nije navedeno u spisima  niti  ne postoji , a niti se nije dogodilo. Na taj način se se tuženiku nekorektnim  postupkom suca u vođenju   parnice svjesno umanjuju šanse i mogučnost u  pošten, objektivan i pravedan ishod parničenja. Hvala na odgovoru.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Nema govora o pristranosti suda. Osoba je pozvana dati iskaz, njen iskaz se kao takav unosi u zapisnik i nema sudac ovlasti osobu uvjeravati da laže i slično. I Vi ćete imati mogućnost dati iskaz, i također će biti unesen u zapisnik i kao takva postaje sastavni dio spisa. Kasnije je sudac taj koji odlučuje na kojim dokazima (između ostalog to su i iskazi saslušanih osoba) donosi svoju odluku.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici×