Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

lana_057

Adaptacija nakon legalizacije

Preporučene objave

Poštovani,

U kući koja je legalizirana, ucrtano je 6 apartmana koji još nisu završeni, samo je započeta gradnja, napravljeni pregradni zidovi i provučene instalacije struje i vode. 

Međutim, ti apartmani su površinom dosta mali, započeti su prije 10-tak godina, kupaonice površinom uopće ne zadovoljavaju ni minimalne uvjete za kategorizaciju pa bi vlasnik proširivao kupaonice i napravio neke preinake u prostoru za višu kategoriju apartmana, a koje ne uključuju rušenje nosivih zidova niti otvaranje/zatvaranje prozora, izvana bi sve ostalo isto i unutar gabarita.

Zanima me koja je procedura, negdje sam čitala da u tom slučaju treba "samo glavni projekt", ali ne znam što to točno znači, zapravo me zanima koliko ta papirologija za ovakav slučaj košta, otprilike. 

Hvala! 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da, glavni projekt prema čl.5 Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima. No, koliko bi to koštalo je "otprilike" uvijek nezahvalno za napisati jer bi približno točan iznos saznali u ovl.arh. uredu. Ili još bolje, više njih pa bi mogli ocijeniti što vam je povoljnije.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×