Jump to content

?


anonimno

Preporučene objave

naći ćete ga naći. ako sam ga ja našla, možete i i vi. ja sam isto sa 45 god. ostala bez posla. samohrana sam majka, a bivši ne plaća - u australiji je. dijete je tada bilo 2. gimnazije. strašno. nisam mogla reći : ja nemam, niti: gdje ću naći posao. dijete traži i mora bit. godinu dana sam bauljala i na kraju bome našla posao. dijete je sad prva godina filozofskog uz potporu ministarstva i to bez potvrde branitelja.

 

ne razumijem zašto vi muški uvijek bečite nad alimentacijom. pa niste invalidi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovanje.

 

Moje je mišljenje da gospodin pita to što pita iz očitog razloga, jer je zabrinut da svojoj djeci nakon toliko godina od jednom neće moći pružiti što im je pružao do sada. Koliko sam shvatila iz drugoga posta djeca su mu skoro punoljetna i do sada nije izbjegavao plaćati alimentaciju niti to sada pokušava tj. ne traži savjet kako izbjeći alimentaciju.

Stoga me jako čudi to vaše (žensko uglavnom) narogušeno ponašanje prema razvedenim očevima?! Nisu svi muškarci isti. A pitam se kolike bi majke bile spramne svojim bivšim muževima isplaćivati novac na ime alimentacija.

Budimo realni i ne iskaljujmo svoje frustracije na cijelom muškom rodu, moje dame.

Pozdrav od Lidije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana gos. Lidija.

Hvala na razumijevanju ali upravo je tako kako ste napisali.U vrijeme rastave sporazumno smo se dogovorili da djeca ostanu s majkom jer su bila mala.Pristao sam na to jer sam smatrao da je to bilo najgore vrijeme da se dijeca razdvajaju.I nakon rastave majka ih je ostavljala kod bake dok je ona izbivala od kuće i po nekoliko dana a sada ih je potpuno ostavila i otišla u drugo mjesto živjeti.Djeca su sada s bakom i djedom i nezadovoljna su što je i razumljivo iz kojega razloga.Kada sam predložio djeci da dođu kod mene živjeti ,majka im nije to dozvolila jer kako su mi rekli da bi onda ona meni morala plaćati alimentaciju.Dalje prosuđujte sami.A neželim ni spomenuti koliku plaču ima.

Još jednom hvala na razumijevanju i stvarno nismo svi isti.

Lijepi pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija