Jump to content

Dnevna bolnica


anonimno

Preporučene objave

Ovako prijatelju, pitanje ti je jako šturo za točan i konkretan odgovor, a sve ovisi o tome u koju bolnicu ideš, kakva ti je medicinska dokumentacija i za koje šifre ( F-43, F-62 ili nešto drugo ) , budući nisi ništa naveo pretpostavio sam da se liječiš od PTSP-a. U razgovoru sa drugim braniteljima i na temelju osobnog iskustva možeš po prilici očekivati slijedeće; psihološko testiranje ukoliko to nisi nedavno učinio, psihoterapiju , razgovore sa psihijatrom i psihologinjom, po potrebi i sa soc. radnicom, a prema dosadašnjim iskustvima traje otprilike 3 - 4 tjedna. Nemaš razlog za zabrinutost, nego drži se i puno sreće ti želim u tome i daljnjem životu. Pozdrav iz Hrvatske Kostajnice. :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zavisi u koju bolnici ideš, nije svejedno biti primjeric u KB "Dubrava", gdje je program opsežniji i konstruktivniji ili ako ideš dnevno 2 sata u neku drugu bolnicu. Dnevna bolnica traje najmanje tri tjedna, ovisno o tvom zdravstvenom stanju i mogućnosti rehabilitacije. Ako želiš više podataka, može se javiti na moj PM ili e-mail adresu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:thumbs: :thumbs: :thumbs: evo kako je meni bilo! bio sam prvi puta na dnevnoj terapiji u slav.brodu 11 mjesec 2005 god. grupa od nas 20-ak trajala je 3 tjedna ( inače traje 4 tjedna ali zbog velikog broja prijavljenih smanjena je na 3 tjedna) prvi dan je međusobno upoznavanje(odakle si, jesi oženjen, jesi li se do tada lječio, da li si dragovoljac i slično) pošto ideš prvi puta najvjerovatnije ćeš proći razgovor kod psihijatra, psihološko testiranje i sve već navedeno što su ti drugi (gore navedeni ) objasnili. u mojoj grupi je bila ugodna atmosfera i o svim problemima smo međusobno raspravljali. dakako da je bilo i nekih sitnih problemima ali sve se na kraju posloži kako treba. na kraju dobivaš otpusno pismo sa kojim ćeš znati kako dalje. uglavnom jako korisna terapija ( bar je meni bila ) puno uspijeha i budi uporan i dalje. Gogi. 8-):-P:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija