Jump to content

snimka kao dokaz


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav,

 

zanima me da li se snimka sigurnosne kamere T-mobile centra može koristiti kao dokazni materijal u prekršajnom postupku a snimila je na javnoj površini tučnjavu dvojice muškaraca. Na tim snimkama je sve poprilično mutno i osoba koja ih ne poznaje nemože sa sigurnošću tvrditi da to uistinu jesu oni. Policija nije bila na mjestu događaja, nego je jedan od njih sam otišao u PP i prijavio tučnjavu. Pri tome on nema svjedoka, odbio je liječničku pomoć, i osim te snimke od T-mobile nema ništa drugo.

 

Unaprijed zahvaljujem svima na informacijama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

može,jer na vratima t-mobile centra stoji nalljepnica da je objekt pod video nadzorom.sad je pitanje kaj se vidi na toj snimci.

ako te se ne može prepoznati na snimci onda će biti odlučno kome će sutkinja pokloniti vjeru tvom ili njegovom iskazu,osim ako nema nekih svjedoka još.

to je postupak radi remećenja javnog reda i mira sigurno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bez obzira na to što je kamera snimila tučnjavu izvan T-com centra, to se u praksi prihvaća kao dokaz. Zašto? - Zato što se smatra da time što ste bili na javnomm mjestu u današnje doba gdje se može očekivati video snimanje, praktički ste pristali da svoje ponašanje izvrgnete videonadzoru.

Malko čudno objašnjenje, ali pali na sudu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija