Jump to content

KRAĐA


anonimno

Preporučene objave

Potreban mi je HITNO pravni savjet:

Ukradena mi je originalna dokumentacija- darovnica te sve dozvole za izgradnju kuće s rješenjima Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja.

Budući sumjam da je to napravljeno kako bi se mijenjale zemljišne knjige, molim vas recite mi kome da se obratim kako bi se zaustavilo bilo kakvo mijenjanje dokumenata bez mog znjanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebate prijaviti krađu policiji a možete i vi podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu te sve svoje navode i sumnje reći.. Malo je nejasno iz vašega navoda. Vlasništvo zemljišta dokazujete darovnicom (pretpostavljam da još nemate vlasnički list), primjerak mora biti u arhivi javnoga bilježnika kod kojega se potpisali darovni ugovor i s njim podnosite upis u zemlj.knjiž. odjelu za zemljište.. Eto, ukratko.. ako se radi o tako vrijednim spisima, obavezno se obratite i odvjetniku koji će vas savjetovati i voditi kroz tu proceduru.

Na nekih tisuću do dvije kuna nemojte štediti, vrijednost vam je veća..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija