Jump to content

Alimentacija ?


anonimno

Preporučene objave

Supruga i ja ne živimo zajedno 4 godine. Zajedničke imovine nemamo. Supruga me napustila prije rođenja djeteta. Od samog rođenja skrbim se o djetetu te dogovorno plaćam 1000 kn za uzdržavanje. Nisam u lošim odnosima s njom a djete mogu viđati kad hoću jer je supruga tu korektna. Ona ima veća primanja od mene i sa djetetom živi u svome stanu. Koliku alimentaciju (%) mogu očekivati u slučaju rastave ? Koliko često ću moći viđati djete s obzirom na praksu sudova ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

20-30% AKO se drukčije ne dogovorite sa suprugom (što je uvijek najbolje opcija jer ćete izbjeći mukotrpna suđenja i podmetanja, a dobro je i za vas odnos sa djetetom). sudski se vidjanje odredi na način da onaj roditelj koji ne živi sa roditeljem može vidjeti dijete dva vikenda u mjesecu i jedne školske praznike ako je dijete školske dobi. i tu je dogovor bolji od suda. sud ce, u principu, uvijek prihvatiti dogovor stranaka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija