Jump to content

"pao sam sa 1,70 grama marihuane


blozer

Preporučene objave

Poštovanje, Neki dan su nas zaustavile kobre. I Išli nas pretrest prije pretresa rekao sam da imam kod sebe marihuanu i predao sam ju. Odveli su me u PU Dubrava i bili smo tamo jedno sat vremena te su me pustili. Do sada nisam imao nikakvih problema sa zakonom. Zanima me šta očekivati, zanm da je to sada prekršaj ali opet malo sam čitao zakone i to su enormne cifre :(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Punoljetan sam, točnije imam 24 godine.

 

Pitao sam iz razloga, jer maloljetnici "uživaju" određene pogodnosti po pitanju određivanja novčane kazne. Ali niste, pa nema veze onda.

 

Ići će optužni prijedlog, doći će poziv na raspravu. Na raspravi se nemojte bahatiti, već - "Poštovani suče, skrušeno priznajem, kajem se i obećajem - nikad više..." Igrajte na kartu mladenačke gluposti, a glede kazne zamolite sud da uzme u obzir vaše loše (?) imovinsko stanje, možda obiteljsku situaciju, i to je to što možete napraviti. Ostalo je u milosti suca, a neka kazna svakako bude. Kako je Sivko rekao, ako ćete je platiti u roku koji će biti određen, platite 2/3 i to je to. A najbitnije - manite se :dop:... Inače, bi mogli imati većih problema u budućnosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija