Jump to content

Tužba za ometanje posjeda i uznemiravanje


geci

Preporučene objave

Tužba za ometanje posjeda i uznemiravanje

 

Poštovani,

 

unaprijed Vam zahvaljujem na pomoći.

 

Ženin brat (moj šogor) je razveden prije 3 mjeseca. Dobio je pravo da djeca (dvoje malodobne djece) budu kod njega svaki drugi vikend i pola ljetnih praznika i svaki drugi blagdan.

 

Njegova bivša supruga sada živi sa drugim muškarcem u izvanbračnoj zajednici kod njegovih roditelja.

 

Pošto je on danas bio poslovno spriječen da točno u 17.00 preuzme djecu kod nje, zamolio je moju suprugu (njihovu tetu) da ode po djecu, jer se on vraća tek oko 21.00 sa poslovnog puta.

 

Na ograđenom dvorištu gdje trenutno bivša supruga mog šogora živi nalaze se dvije kuće, tek u drugoj koja se nalazi iza prve trenutno živi bivša supruga mog šogora sa djecom i trenutnim partnerom i njegovim roditeljima.

 

Supruga (teta od djece) je otišla po djecu u 18.00.

 

Ne znajući kakva je to nova obitelj gdje žive djeca mog razvedenog šogora, moja supruga je ušla u to dvorište i otišla do ove druge kuće gdje su ju dočekala djeca, ali i roditelji novog partnera moje bivše šogorice.

 

Supruga je tražila od tih roditelja da pozovu šogoricu, ali oni su samo ljutito ispitivali zašto. Nakon par upita da pozovu bivšu šogoricu. Malo su se poriječkale moja supruga i ta starija gospođa. Bez psovki. Samo im je rekla u efektu:

 

Citiram "Vi niste ništa toj djeci."

 

Djecu su potjerali u kuću, a moju suprugu sa njihovog dvorišta. Ona je otišla, a sada smo dobili poruku da su oni navodno tužili moju suprugu za ometanje posjeda i uznemiravanje. Da li je to moguće? I kakve bi mogle biti kazne, odn. posljedice za moju suprugu koja je samo došla po djecu, ali nije znala i nigdje nije bilo znaka da se ne smije na njihovo dvorište.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija