Jump to content

Promjena prozora


lilly_zagreb

Preporučene objave

Mene zanima sljedeća situacija. Prozori u sobi su na visini 1m od poda. Osim njih u sobi su i vrata koja vode na lođu koja se proteže duž cijele sobe. Ograda od lođe se nalazi na visini 1,1m od poda što znači da se gledajući iz vana ne vidi donji rub prozora. Moje pitanje je da li kod zamjene stolarije možemo kupiti veći prozor, i spustiti ga na visinu od recimo 0,6m? Gledajući iz vana nije došlo do promjene, odnosno, nije se utjecalo na vanjski izgled zgrade. Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Propisi su dosta jasni što bi značilo da bez ikakaove papirologije i bojazni možete zamjeniti vanjske i unutarnje prozore i vrata. Zamjena znaći da izvadite stare i stavite nove u istim dimenzijama. Sve ostalo zahtjeva nekakovu papirologiju (projekt).

Možda se čini bezvezno zbog jednog prozora angažirati nekoga da vam to papirnato napravi i naplati, no možete tako, možete postaviti novi identični ili staviti drugačiji na svoju ruku. Pa to netko može skontat ili ne mora nikada.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija