Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

despot

Pravna pomoć...

Preporučene objave

Pitam,

ima li negdje ili kome da se obratim,za bezplatnu pravnu pomoć. Radi se o dugu,koji ja lihvaru ne mogu nikako vratiti jer se služi čitavo vrijeme laganjem i varanjem.

Nisam u mogućnosti platiti,jer sam u mirovini,bankrotirao i mirovna opterećena i preko dozvoljenog,pa se snalazim kako umijem. Ako ima molim da mi se javi,kome da se javim.

 

Pozdrav!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Možete se javiti policiji i općinskom državnom odvjetništvu, lihvarski ugovor je kazneno djelo, ako se zaista radi o lihvarskom ugovoru.

Za besplatnu pravnu pomoć možete se obratiti uredu državne uprave u Vašoj županiji, da Vam dodijeli odvjetnika da Vas zastupa, možete se obratiti udrugama koje pružaju pravnu pomoć, a možete napisati i ovdje što je posrijedi pa Vam možda netko od korisnika Legalisa može pomoći.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Similar Content

    • objavio aden
      Rođen sam 21.09.1954.U radnom odnosu sam neprekidno od 22.07.1975. godine.Imam mogućnost ići u starosnu mirovinu za dugotrajne osiguranike(tzv. Mrsićeva mirovina).a 2019. mogu ići u starosnu mirovinu.Imam pitanja:koja mi je opcija povoljnija(radim u HŽ-u) i kojim datumom treba ići u starosnu mirovinu za dugotrajne osigurane,a kojim datumom i starosnu mirovinu.Napominjem da su mi primanja podjednaka za 2017.i 2018.g. Molim odgovor. ZLATKO HENN        
  • Online korisnici×