Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Marina Kezele

Izgradili kućicu bez dozvole, do našeg zida/parcele!

Preporučene objave

Općina je dala koncesiju jednim obrtniku da izgradi na ”pomorsko dobro”. Sumnjam da je to pomorsko dobro Općina ”usvojila” u svoj prostorski plan i promjenila građevinski zakoni.

Sadašnji gradonačelnik je dao bivšim općinskim Pročelnikom da otvori bar/kafić odmah do naše parcele/zida/puta ( 1 metar)  – bez da se nas pitalo.

Sa druge strane je kafić samo 0,5 m od prometne ceste.  Ludilo!

Mi smo 5 kuća koji imamo put/ulaz/izlas odmah do ove nove građevine i non-stop nam sad parkiraju na ulaz tako da se svađamo i gubimo zivaca!

Pošto je ovaj kafić ispao toliko ogroman, skrost do prometne ceste, došlo je do par incidenta gdje su djeca skoro bila pregazena jer jednostavno auti ih ne mogu vidjeti kada izlaze pozadi ovog kafića –tko je odgovoran??

Općina nam neće nikako pomoći, u selu nam govore da smo glupi što smo to dozvolili – ali nitko nas nije pitao, jednostavno reću da je sve zakonski napravljeno i da tako mogu i to je to!

Molim vas za savjet kako oko ovog? 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×