Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

ante3101

Pravo na dozivotno uzivanje

Preporučene objave

Postovanje, molio bih vas za pomoc. Naime,moja djevojka je kao maloljetna osoba dobila od bake stan ali se nije potpisala nigdje niti to prihvatila, vec je njena mama kao skrbnik tada potpisala. Dakle ona je sada kao punoljetna osoba vlasnica stana ali njena mama ima pravo dozivotnog uzivanja. Njena mama radi dugove i njoj kao vlasnici stana dolaze ovrhe. Mama ne zeli stan preuzeti na sebe. Koje mogucnosti cura ima da se rijesi stana? Moze li se odreci stana u korist drzave,moze li se odreci stana zato jer nikada nikome nije potpisala da ga zeli? 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Može prodati stan ili ga dati na prodaju. Ne može se odreći stana, ne može ga napustiti, ne može ga darovati nekome tko ga ne želi primiti. Koliko god brutalno ovo zvučalo, može i istjerati mamu, useliti se u stan i početi regularno plaćati režije. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×