Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

aladin9

upravitelj zgrade

Preporučene objave

Pozdrav,zanima me da li je valjan međusuvlasnički ugovor i Ugovor o upravljanju ako su sklopljeni sa predstavnikom koji je odselio iz zgrade prije više god. te više ne obnaša tu funkciju.Da li je u tom slučaju Upravitelj trebao napraviti nove ugovore ili i dalje može koristiti stare kao temelj za upravljanje i naplatu pričuve? Napominjem da u zgradi nije izabran novi predstavnik jer to nitko ne želi biti. hvala i lp

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

kakav je proces kad trenutni predstavnik više ne želi obnašati tu dužnost i nitko drugi od sustanara ne želi preuzeti tu funkciju, da li treba sa upraviteljom šta potpisivati kako bi to i službeno bilo potvrđeno da trenutni predstavnik više nije pod tom funkcijom?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako izabrani predstavnik stanara više ne želi obavljati ovu funkciju, tada o tome treba obavijestiti Upravitelja zgrade. Najbolje pisanim putem, da se sa određenim datumom imam smatrati da on više nije predstavnik stanara.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×