Jump to content

Svasta


nekot1113

Preporučene objave

Pozdrav, sinoc kada sam bio na skolskom igralistu u vecernjim satima krenio sam put doma sa prijateljom koji mi je dao kesicu marihuane (1.9g) i rekao mi da je bacim jee je vidio policajce a ja nisam i sada su mene okrivili jer su me vidili kako bacam a njemu nista on je pusten doma meni je ovo prvi prekrsaj ikad ja ni ne pusim travu niti znam odakle je dosla...koliko sam razumio sada ja idem na sud odgovarati za to i moje pitanje je sta mogu ocekivati i da li onaj moj prijatelj jos moze priznat da mi je on to dao i u mojoj situaciji roditeji su mi rastavljeni hoce li socijalna skrb imati ikakav utjecaj na ovo?

Na papiru pise nesto u vezi prekrsajnog zakona clanak 109.a stavka 1 tako nesto

Meni je 16god a “prijatelju” 17

uređeno: od nekot1113
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znači, terete vas za posjedovanje i ide prekršajni postupak sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Zapriječena je kazna novčana, no imajući u vidu da ste maloljetna osoba, koja najvjerojatnije nema vlastitih prihoda, novčana kazna neće biti izrečena već će se ići na odgojnu mjeru. Najgora posljedica ovoga biti će par druženja vas i roditelja sa nadležnim Centrom za socijalnu skrb, eventualno moguće i liječenje, ukoliko ste ovisnik i to je to.

"Prijatelj" vas je lijepo usosio i sasvim sigurno neće mijenjati priču, jer bi po njega ishod mogao biti i gori u vidu kaznenog postupka. Barem znate na čemu ste sa tom osobom za buduće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sa "oduzimanjem" ne bih spekulirao, ali sigurno je da bi se postavilo i to pitanje budući bi ispalo da otac ne radi dobar posao glede vašeg odgoja. Mogućnost postoji, bi li se i realizirala - pitanje je.

AKo "prijatelj" prizna, vi ste čisti, ali zašto bi on to učinio imajući u vidu da se time potencijalno izlaže i kaznenom progonu, kao što je i pitanje bi li mu se uopće povjerovalo ili bi se to njegovo priznanje percipiralo kao pokušaj vašeg "izbavljenja".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , nekot1113 je napisao:

Ok hvala vam puno samo me zanimalo jer nisam htio da mi ocu bude jos teze

pretpostavljam da živiš sa ocem...i da ti on više odgovara......mislim da ce to sve biti ok....ti imaš dosta godina i nešto te se i pita s kim želiš živjeti....a to što si sad u malom problemčiću ,takve probleme imaju i oni u braku pa nitko ne postavlja pitanje kako odgajaju djecu..a da ne spominjemo da si za dvije godine punoljetan i socijalna služba s tobom nema više ništa s kim češ živjeti....uglavnom s ocem o tome iskreno porazgovaraj i okani se ubuduće marihuane :)

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija