Jump to content

katolička crkva


anonimno

Preporučene objave

A što ćeš ih uopće krstiti... ?

Vjere samo prave ratove, razdore među narodima, bijedu i jad.. i onda kažu, sve je to božja volja. Naravno da ti je prije toga uzeo lovu, svećenik jel..

Dijete treba odgajati na temelju "tih" deset božjih zapovjedi i svijet bi bio savršen, a ipak nije, znači netko laže...!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prema odredbama kanonskog prava, vase dijete moze primiti sakrament krstenja bez obzira sto je (samo) jedan bracni drug katolicke vjeroispovijesti, a drugi nije ili je neke druge.

 

Vazno je da su kumovi djeteta katolici koji su primili potrebne sakramente da bi mogli biti kumovi. Prema recenim odredbama kumovi i sluze kako bi preuzeli (uz roditelje) brigu o vjerskom odgoju djeteta, pa je za njih presudno da ispunjavaju uvjete.

 

No, nadje se i rigidnih svecenika koji ce vam inzistirati na tome da oba roditelja budu katolici i traziti razne dlake u jajetu bez obzira sto kakonsko pravo drugacije govori. No to ide na njihovu dusu, i to onu svecenicku.

 

Napravite prema svojoj zelji a ove prethodne :priest: o vjeri i religiji slobodno zanemarite jer i nisu niti tema niti odgovor na vase pitanje. Forum o etici i religiji je negdje drugdje....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija