Jump to content

Nekretnina i zmn


Maya78

Preporučene objave

Pozdrav, zivim u dijelu kuce koja bi se prodala. Pokusala bi onda kupit nesto. Da li to tretira onda kao nekretnina koju nemogu prodati bez da u grozim egzistenciju.. Sto se zmn tice? Ili gledaju taj novac koji bi dosao i otisao.. Meni izbor nije neki ili trosit pa zavrsit na cesti, uvjete za invalidninu nemam a nisam sposobna radit.. Da li trosit pa zavrsit na cesti ili kupit najvjerojatnije stracaru? Da li se i dalje to tretira kao nekretnina neophodna za zivot ili gledaju samo iznos novca?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U tom sta kupim, nemam gdje drugdje, tu se radi o mozda staroj maloj kucici za vise nemam.. Podstanarstvo ne dolazi u obzir toliko novca nemogu izmislit mjesecno, i da radim za minimalac tu je dvoje djece, iznos za stanarine i rezije od 2500 nikako, troje nemogu prehranit sa 500-600 kn, nemogu jednu osobu. Sa minimalce mogu platit rezije jedino podstanarstvo ne. Jedino kupit nesto bilo sta, krov nad glavom, samo onda bi i zadnju lipu dala. A opet s obzirom na zdravstveno stanje radit nemogu a uvjete nemam ni za invalidninu. 

Ispada da ako ovo zamjenim za dr nekretninu  pise se da sam dosla u posjed novca a u biti sam u istom stanju ko i sad 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija