Jump to content

Kredit nakon izlaska iz blokade


Rv9

Preporučene objave

Dobra Vecer!

Nakon 6 godina izasao sam iz tog velikog robstva i evo vec od 30.9.2019 poslujem redovno i bez ikakvih problema,place uredno pristizu i sve je u redu!Platio sam sve ovrhe do toga datuma i sva dugovanja koja sam imao prima FINI i poreznoj upravi i odblokiran sam

Pomorac sam i imam dosta velika primanja za razliku od ostalih smrtnika koji rade na kopnu(3500-4000$) i naravno imam jedno jako vazno pitanje i nadam se da mi mozete pomoc!

Potreban mi je kredit,radi se o velikoj cifri cca 80 000 eura,nemam nikakvu nekretninu na sebi a ova cifra je dug odnosno ovrha na kucu od staraca koju bi volio platit da se izbjegne neugodnost i sve sta bi to znacilo,nazalost kuca nije legalizirana tj u procesu je legalizacije pa nemozemo zalozit kucu a vremena se nema pa nema druge situacije nego kredit da se to podmiri!

 

Moje pitanje glasi,s obzirom da nisam god poslovao kako treba dal netko ima iskustva s dobivanjem kredita ako je korisnik bio u blokadi, al racun vec 5-6 mj posluje bez ilakvih problema i sve place redovno dolaze na racun

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 8 sati , Rv9 je napisao:

Evo cisto informativno,mogu podignit kredit,ne bas u cijeloj cifri koja mi je potrebna,al poanta svega je da sam cist i da nisam nikad bio ni dospio na crnu listu!

hvala i nadam se sa ce objava pomoc svim onima koji se osjecaju neugodno radi loseg poslovamka u proslosti

Čisto ovako koje uvjete osiguranja tražbine su vas tražili okvirno? I jeste li zbog blokade dobili višu kamatu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija