Jump to content

trzajna ozljeda vrata


anonimno

Preporučene objave

  • 2 godina kasnije...

Dakle imam pitanje, da li se za trzajnu ozljedu vrata dobije kakva odšteta, bila sam u osiguranju i oni su mi rekli kao(kad su vidjeli da imam šancov ovratnik) da tražim naknadu štete za to, ali oni tad nisu imali uvid u moje papire od doktora, pa su oni možda mislili da je meni nešto ozbiljnije,ali nije. Uu papirima piše distensio vertebrae cervicalis-trzajna ozljeda vrata(pretpostavljam da je to to ;)). I sad da li ja uopće mogu za to dobit naknadu odštete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 godina kasnije...

Imala sam prometnu, drugi vozač je kriv, "naguzio" me, bila policija. Kako se prijavi šteta, to znam, no mene sad zanimam JA.

 

Imam trzajnu ozljedu vrata i liječničku dokumentaciju o tome, no, imam neki najlakši oblik, nije ništa oštećeno, "samo" je upala, boli i tako....da ne kompliciram sad objašanjavanje.

 

1. na koji način se uopće od njegovog osiguranja traži "odšteta"? To sama nekako sastavim zahtjev ili postoji kod njih obrazac?

2. koliko je naaaaaaaaaaaaaaaaajmanje što mogu dobiti novaca?

3. koliko traje od podnošenja zahtjeva do isplate?

4. ima li izgleda da uopće ništa ne dobijem?

5. svi uvijek govore o tužbi. Da li se na tužbu ide ako mi osiguranje ništa ne isplati ili jedno ne isključuje drugo? U smislu - nek ispadne da je moja ozljeda puno teža nego sad izgleda, a ja sam već dobila "nešto" od osiguranja - mogu li vozača svejedno tužiti?

6. morala sam kupiti ovratnik - imam li pravo od tog vozača tražiti naknadu za sve zdravstvene troškove koje imam ili ću imati?

 

Hvala na potencijalnim neposprdnim i nepatronizirajućim odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija