anonimno objavljeno: 1. ožujak 2005. objavljeno: 1. ožujak 2005. Ej pozdrav svima, moram priznati da sam posve slučajno naletio na ovaj site i odličan je. A sada ljudi pomagajte jer desila mi se glupost, ono da nemože veća. Bio sam na nekoj normalnoj večeri ... i pri povratku me zaustavi policija... alkotest 2.5 promila!!!!!!!!!Najgore je da meni nije jasno odakle tih 2.5 promila ako se uzme u obzir da sam za vrijeme i nakon večere sve zajedno popio 4 piva, zadnje nešto manje od sata prije famoznog testiranja. Zatražio sam da ponovimo testiranje, međutim policajac je to odbio te u sam ja zbog toga odbio bilo kakvo potpisivanje. U izvješću je još navedeno da priznajem i da poričem dasam pod utjecajem alkohola i da ne pristajem na vađenje krvi. Mislim da sam tu i pogriješio jer da sam pristao sigurno bi bilo manje. Da i naravno oduzeta je dozvola na 72 sata. Dečki, cure, ljudi šta da radim kako bi to barem kako ublažio s obzirom da me čeka najmanje 3000 kn, nakmanje 6 mjeseci oduzimanje votačke i 5 kaznenih bodova? Ljudi pomozite jer ako ne, neznam štaće biti, dobro sigurno ne!!! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.