Jump to content

Lažna optužba


brunowien

Preporučene objave

U kome vremenu se mora podnjeti tužba za lažno optuživanje.

Nedavno me bivša optužila da sam dolazio po noći autom ispred njene kuće i trubio i oštetio neke borove ,ja sam završio ubrzo na policiji ali kako ja nemam ništa sa tim brzo sam pušten.

I gle čuda to se dešava par dana posle nego što sam ja podnio zahtjev za skrbništvom.I taman kad pomislio da ne može gore od toga neki dan na savjetovalištu vlastito dijte od 15 g kaže da sam upravo ja to bio i da me ono vidjelo u 02 posle pola noći ,ali eto njena majka se sjetila policiju nazvati u 08 ujutro usput je morala provjeriti prije da li sam ja uopšte u Hr.

Kako se priča od mog dijeta ne poklapa sa izvješćem iz policije vidim da majka želi sve svaliti na dijete, ne bi li se kako izvukla .

Pošto ja u ovoj priči sam 100% nedužan i pošto svoju nedužnost mora dokazivati dijetu odlučio sam podnjeti tužbu za lažno optuživanje zanima me u kome vremenu to mogu napraviti od slučaja i da li mogu dibiti spisi iz policije osobno pošto mi se čini da su info negdje curile.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija